Перейти до основного вмісту
Брифінг  "Організація діяльності центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку"

Брифінг "Організація діяльності центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку"

  •  четвер, 11 квітня 2024 р.

11 квітня представники кафедри долучилися до брифінгу з теми "Організація діяльності центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку"

Читати далі
розквітай моя Україно

Розквітай, моя Україно!

  •  вівторок, 9 квітня 2024 р.

9 квітня, у рамках співпраці факультету педагогіки, психології та соціальної роботи із закладами загальної середньої освіти, у стінах Чернівецького національного університету для учнів 13 ліцею м.Чернівці проведено виховний захід "Розквітай, моя Україно!".

Читати далі
Міжвузівська співпраця!

Міжвузівська співпраця!

  •  вівторок, 9 квітня 2024 р.

4 квітня у рамках співпраці з КЗ Сумським обласним інститутом післядипломної освіти кафедра педагогіки та методики початкової освіти Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (завідувачка проф. Романюк С.З.) долучилася до Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції молодих дослідників «Інновації в науці: сучасний вимір»

Читати далі
Фото

Формування індивідуальної освітньої траєкторії розвитку студентів!

  •  пʼятниця, 5 квітня 2024 р.

Презентовано вибіркові дисципліни для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Читати далі
Зустріч студентів з представниками інклюзивної кав'ярні до Дня аутизму

Зустріч студентів з представниками інклюзивної кав'ярні до Дня аутизму

  •  четвер, 4 квітня 2024 р.

4 квітня було проведено зустріч для студентів з представниками інклюзивної кавʼярні. Нашим студентам- психологам потрібно постійно вчитися бачити світ очима іншої людини і звіряти оптику, щоб бачити не лише свої проекції, а світ саме таким, яким його бачить інша людина, нерідко - особлива.

Читати далі
Відкриття простору психосоціальної підтримки «Дбаю про себе»

Відкриття простору психосоціальної підтримки "Дбаю про себе"

  •  четвер, 4 квітня 2024 р.

4 квітня у Червоній залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулася зустріч з нагоди відкриття простору психосоціальної підтримки «Дбаю про себе», який створений у рамках реалізації проєкту USAID Україна «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я».

Читати далі
ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ІНГИ СМЕЛІК (НІДЕРЛАНДИ) ТА РАЛУКИ ПУРИЧ (РУМУНІЯ) «РОЗЛАДИ АУТИСТИЧНОГО СПЕКТРА У ДІТЕЙ»

Гостьова лекція з теми: «Розлади аутистичного спектра у дітей»

  •  четвер, 4 квітня 2024 р.

04 квітня 2024 року на кафедрі педагогіки і психології дошкільної та спеціальної освіти відбулася гостьова лекція президента фундації «Fundaţia ‘Ancora Salvării» Інги Смелік (Нідерланди) та соціального працівника цієї ж асоціації Ралуки Пуріч (Румунія) «Розлади аутистичного спектра у дітей», приурочена Всесвітньому дню поширення інформації про аутизм.

Читати далі
викладачі кафедри педагогіки і психології дошкільної та спеціальної освіти (Олійник М., Колтунович Т., Танявська Я., Журат Ю., Перепелюк І. та Палагнюк О.) взяли участь у Міжнародній конференції «Від раннього виявлення до втручання при РАС», приуроченій Всесвітньому дню поширенню інформації про аутизм, організованій Спеціальним дитячим садочком у м. Фельтічень (Румунія)

Участь у Міжнародній конференції «Від раннього виявлення до втручання при РАС»

  •  четвер, 4 квітня 2024 р.

3-4 квітня 2024 р. викладачі кафедри педагогіки і психології дошкільної та спеціальної освіти (Олійник М., Колтунович Т., Танявська Я., Журат Ю., Перепелюк І. та Палагнюк О.) взяли участь у Міжнародній конференції «Від раннього виявлення до втручання при РАС», приуроченій Всесвітньому дню поширенню інформації про аутизм, організованій Спеціальним дитячим садочком у м. Фельтічень (Румунія).

Читати далі
СИНЕРГІЯ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ

Синергія теорії та практики

  •  четвер, 28 березня 2024 р.

28 березня 2024 року відбувся науково-практичний семінар «Актуальні проблеми професійного розвитку  вчителів початкових класів: можливості, виклики та перспективи»,  організаторами якого стали кафедра педагогіки та методики початкової освіти Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (завідувачка - доктор педагогічних наук, професор. Світлана Романюк) та комунальна установа «Глибоцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» (директорка – Олеся Панчук), на базі якого й відбувся захід.

Читати далі
Участь у звітній науково-практичній конференції

Участь у звітній науково-практичній конференції - 2024 р

  •  понеділок, 25 березня 2024 р.

"Мережева взаємодія ІПООД імені Івана Зязюна НАПН України та ЗВО України і зарубіжжя" 25 березня 2024 р. в Інституті педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України відбулося пленарне засідання Звітної науково-практичної конференції Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України за 2023 рік.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності