Перейти до основного вмісту
Презентація бібліографічного покажчика "Іван Дерда"

Презентація бібліографічного покажчика "Іван Дерда"

  •  пʼятниця, 22 березня 2024 р.

22 березня 2024 року у Чернівецькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Михайла Івасюка відбулася презентація бібліографічного покажчика "Іван Дерда". Друзі, колеги та гості почули про життєвий та творчий шлях композитора, співака, народного артиста України.

Читати далі
фото

Навчальний проєкт для фахівців, що працюють з дітьми!

  •  четвер, 21 березня 2024 р.

21 березня стартував великий навчальний проект для фахівців, які працюють з дітьми Teddy Bear therapy, який організовує та проводить американський фонд UkrHelp Foundation, Кафедра практичної психології ЧНУ та Вікторія Назаревич.

Читати далі
Фото

Науковий семінар на тему «Педагогічна відповідальність, доброчесність та культура спілкування вчителя початкових класів»

  •  середа, 20 березня 2024 р.

19 березня 2024 року на кафедрі педагогіки та методики початкової освіти (завідувач професор Світлана Романюк) відбувся науковий семінар на тему «Педагогічна відповідальність, доброчесність та культура спілкування вчителя початкових класів», доповідачем та модератором якого була доцент Ольга Шестобуз.

Читати далі
фото

Вітаємо переможців конкурсу!

  •  четвер, 7 березня 2024 р.

7 березня у Шевченківській залі відбувся фінал конкурсу декламаторів творів ТАРАСА ШЕВЧЕНКА, присвячений 210-й річниці від Дня народження українського генія. За підсумками голосування членів журі перемогу у конкурсі вибороли і наші студенти факультету педагогіки, психології та соціальної роботи.

Читати далі
фото

Концерт до 75-річчя з дня народження Володимира Івасюка

  •  середа, 6 березня 2024 р.

6 березня 2024 року в рамках музично-просвітницького проєкту «Мистецька ліра Буковини» на факультеті педагогіки, психології та соціальної роботи ЧНУ ім. Ю.Федьковича відбувся концерт інструментальної та вокальної музики «Бо я собою був і є…», присвячений 75-й річниці з дня народження відомого українського композитора, музиканта, поета, одного з основоположників української естрадної пісні Володимира Івасюка.

Читати далі
фото

Пісня буде поміж нас

  •  середа, 6 березня 2024 р.

З нагоди 75-річчя від Дня народження Володимира Івасюка на факультеті педагогіки, психології та соціальної роботи студенти і викладачі мали змогу виконати пісні відомого композитора. Акорди його пісень звучали на перервах, кожен мав можливість виконати улюблену пісню та доторкнутися душею до цілющого джерела пісні Івасюка.

Читати далі
Ментор-студія зустріч з випускником

Ментор-студія зустріч з випускником

  •  вівторок, 5 березня 2024 р.

У рамках діяльності Асоціації випускників ЧНУ імені Юрія Федьковича, на факультеті педагогіки, психології та соціальноі роботи ( відповідальна по ф-ту доц. Оксана КОСТАЩУК) було організовано зустріч студентів-психологів 103 групи з випускницею КАФЕДРИ ПСИХОЛОГІЇ, магістром психології, практичним психологом відділу організації навчальних заходів для сімейних форм виховання Зубатюк Маріяною (модератор заходу: доц. Ніна ГАРКАВЕНКО ).

Читати далі
Міжвузівський науковий семінар

Міжвузівський науковий семінар

  •  середа, 21 лютого 2024 р.

21 лютого 2024 року в Міжнародний день рідної мови на факультеті педагогіки, психології та соціальної роботи, кафедрою музики спільно з кафедрою педагогіки та методики початкової освіти було ініційовано та проведено Міжвузівський науковий семінар присвячений життю і творчості буковинського педагога-новатора Івана Миколайовича Бажанського (1863-1933 рр.) на тему: «Народу віддані життя і праця». 

Читати далі
Ангели памʼяті

Тиха акція "Ангели памʼяті"

  •  вівторок, 20 лютого 2024 р.

20 лютого 2024 року студенти та викладачі факультету педагогіки, психології та соціальної роботи долучилися до всеукраїнської акції "Анлели пам'яті ", яка приурочена десятій річниці вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Читати далі
Академічна доброчесність здобувачів освіти : зрозуміло про складне

Академічна доброчесність здобувачів освіти : зрозуміло про складне

  •  пʼятниця, 9 лютого 2024 р.

З метою інформування здобувачів вищої освіти щодо академічної доброчесності доцент кафедри педагогіки і психології дошкільної та спеціальної освіти Катерина Кузнєцова провела серію семінарів для студентів спеціальностей 012 Дошкільна освіта та 016 Спеціальна освіта першого (бакалаврського) рівнів вищої освіти.

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності