Перейти до основного вмісту
день вишиванки

Запрошуємо на благодійний захід до Дня вишиванки

  •  понеділок, 13 травня 2024 р.

16 травня об 11:00 на території курпусу № 8 буде відбуватися благодійний захід "Вишиваємо перемогу". Запрошуємо всіх небайдужих.

Читати далі
день мами

З Днем Матері!

  •  неділя, 12 травня 2024 р.

Дорогі жінки! Милі мами! Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких! Кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров'я, благополуччя, душевного спокою і любові! Миру і затишку вашому будинку!

Читати далі
Фото

На хвилі сучасних реформ

  •  пʼятниця, 10 травня 2024 р.

10 травня 2024 р. у рамках співпраці з науковцями, колегами-партнерами України відбувся Міжвузівський вебінар з проблеми «Впровадження Державного стандарту вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 013 «Початкова освіта»: маркери удосконалення освітніх програм»,

Читати далі
день карʼєри

День карʼєри. Школа успішного випускника

  •  пʼятниця, 10 травня 2024 р.

10 травня 2024 року разом зі студентами 2 курсу спеціальності «Дошкільна освіта» відвідали заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 54 «Зернятко» м. Чернівці, у якому працюють випускники різних років цієї ж спеціальності, а нині – наші стейкхолдери

Читати далі
ЄВІ\ЄФВВ

Увага! Початок реєстрації на ЄВІ\ЄФВВ для вступу до магістратури!

  •  вівторок, 7 травня 2024 р.

Реєстрація для складання єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування триватиме з 7 до 29 травня.

Читати далі
Фото

Методичний семінар: «Використання штучного інтелекту в роботі педагога. Практичні кейси» (доповідач асист. Віталія Дідух)

  •  вівторок, 30 квітня 2024 р.

30 квітня 2024 р. на кафедрі педагогіки та методики початкової освіти відбувся методичний семінар на тему: «Використання штучного інтелекту в роботі педагога. Практичні кейси», доповідач асист. Віталія Дідух

Читати далі
Міжнародна науково-практична конференція

Міжнародна науково-практична конференція «Підготовка здобувачів вищої освіти до роботи з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах закладу дошкільної освіти (вітчизняний і зарубіжний досвід)»

  •  понеділок, 29 квітня 2024 р.

29 квітня у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбулася Міжнародна науково-практична конференція «ПІДГОТОВКА ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ДО РОБОТИ З ДІТЬМИ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ В УМОВАХ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (вітчизняний і зарубіжний досвід)», організована кафедрою педагогіки і психології дошкільної та спеціальної освіти.

Читати далі
Фото

«Писанковий дивоствіт україни: традиції і сучасність»

  •  пʼятниця, 26 квітня 2024 р.

25 квітня 2024 року проведено МІЖВУЗІВСЬКИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВОРКШОП на тему: «ПИСАНКОВИЙ ДИВОСТВІТ УКРАЇНИ: ТРАДИЦІЇ І СУЧАСНІСТЬ»

Читати далі
ВЕЛИКІ БУКОВИНЦІ  МИТРОПОЛИТ ЄВГЕН ГАКМАН

Великі Буковинці - митрополит Євген Гакман

  •  пʼятниця, 26 квітня 2024 р.

25 квітня викладачі та студенти факультету педагогіки, психології та соціальної роботи відвілали презентацію документального науково-пізнавального фільму про митрополита Євгена Гакмана.

Читати далі
З Днем психолога!

З Днем психолога!

  •  вівторок, 23 квітня 2024 р.

💙💛 Шановні колеги кафеди практичної психології та кафедри психології, дорогі студенти - майбутні психологи, наші стейкхолдери та випускники!  💙💛 Вітаємо ВАС з професійним святом - Днем психолога!

Читати далі
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності